Foodpanda.bg с отстъпки до 50% за Черния петък

Черният петък е онова особено време от годината, когато малко и голямо сякаш откача на тема шопинг, впуска се в преследване на най-добрата сделка и допълва домашния интериор с нов диван, телевизор или компютър. Най-печеливши от Черния петък обаче сякаш са търговците, които безпроблемно разпродават стоката си при наплива на клиенти, размахващи кредитните си карти пред тях.

Явлението “черен петък” по традиция се състои в петъка след Деня на благодарността, като тази година заветната дата е 27 ноември. А ако и вие сте решили да се втурнете през глава в поход към магазините, не забравяйте, че по някое време ще трябва и да хапнете.

Тук на помощ идват нашите приятели от foodpanda.bg - една от най-популярните платформи за поръчване на храна в България, които ще се погрижат да напълните стомасите си и да имате достатъчно енергия в преследването на така желаната покупка.

Foodpanda.bg също се включва с пълни сили в тагодишния Черен петък, както неизменно се случва и в последните две години. “Пандите” са ни приготвили отстъпки до 50% на голямо разнообразие от вкусни ястия и менюта от любимите ви ресторанти. Независимо дали желаете да попахпнете суши, паста или пък нещо от традиционната българска кухня, всички жители на София, Варна и Бургас ще могат да се възползват от специалните отстъпки на foodpanda.bg за 27 ноември. Промоцията по случай Черния петък ще важи през целия ден.

Независимо дали използвате платформата на foodpanda.bg или мобилното й приложение, пътят до желаната от вас вкусна храна минава през едва четири прости стъпки.

black-friday-vibes-300x250

Първата стъпка се състои в това да откриете ресторант, от който да направите поръчка. За целта въведете точния си адрес и вижте всички налични заведения, които могат да направят доставка до вашата врата.

Следва стъпка номер две, а именно - изберете точния ресторант за вашия вкус или настроение. Направете избор от стотици различни ястия и заситете глада си.

Платформата на foodpanda.bg ви дава право на избор - дали да платите онлайн или кеш, а след като плащането е направено, въпрос на време е поръчаната от вас храна да пристигне при вас.

Няма по-лесен начин за доставка на храна от Foodpanda.bg, а ако не вярвате - убедете се сами!

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни