Flyover Country ви помага да разберете това, което виждате, докато летите


Ако някога сте се качвали на самолет, и особено ако сте имали късмета да стоите до прозорец, вероятно се е случвало да се чудите, над какво точно летите в конкретния момент.

Flyover Country е приложение, което ви помага да получите отговорите, които търсите.

Приложението осигурява полезна информация за забележителностите, над които летите в различни точки от света, като ги идентифицира и дори ви споделя малко история за произхода им.

Често се случва да летите над интригуващи места, но не разполагате с интернет връзка, за да проверите какво е това, което подминавате от въздуха. Едно от предимствата на Flyover Country е, че приложението поддържа офлайн режим, за който не ви е нужна интернет връзка, за да потърсите нужната информация. Всичко, което е нужно да направите е просто да въведете маршрут на пътуването си, а приложението ще ви предложи карта. А ако държите, можете да проверите това, което сте видели и след края на пътуването си. Въпрос на избор.

В зависимост от това, което искате да научите, Flyover Country ви предлага избор между геологични карти, местонахождението на разкопки или статии в Wikipedia. Можете да видите картата посредством сателитни изображения, уличен изглед и други. Също така, можете да използвате приложението и извън самолета, просто ако искате да научите повече за дадени забележителности, докато се изкачвате или сте на екскурзия.

Flyover Country е наличен за iOS и Android.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни