Walt Disney разпространи финален трейлър на очаквания с огромен интерес филм "Красавицата и Звяра" с участието на прелестната Ема Уотсън в ролята на Бел. Лентата ще дебютира на кино екран на 17 март, а всички ние ще можем да се насладим на една дълго чакана адаптация на популярната анимация от 1991 година.

Режисьор на филма е Бил Кондън, когото вероятно мнозина от вас познават от популярната поредица "Здрач". Освен Ема Уотсън, участие в "Красавицата и Звяра" ще вземат още Дан Стивънс, Люк Евънс, Кевин Клайн, Юън МакГрегър, Стенли Тучи, сър Иън МакКелън, Ема Томпсън и други.

Ако все още не сте гледали анимацията от 1991 година, то все още имате достатъчно време да го сторите, преди игралният филм да бъде пуснат по кино салоните в България и по света. Междувременно, насладете се на финалния трейлър на "Красавицата и Звяра". Честно казано, нямаме търпение да го гледаме!


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар