Финалният трейлър на "Фантастични животни..." 2 потвърди мащабна теория


Появи се финалният трейлър на "Фантастични животни и къде да ги намерим: Престъпленията на Гринделвалд", който разбуни духовете сред фен съсловието на Хари Потър. Една мащабна теория бе разнищена в няколко секунди, а социалните мрежи буквално полудяха.

От Warner Bros. се колаборираха с Twitter, където направиха премиера, преди да пуснат видеото навсякъде. При дебюта на трейлъра електронни билбордове в Ню Йорк, Торонто и Токио излъчиха реакции на фенове в реално време, които изразиха емоциите си, използвайки хаштага #WandsReady.

Трейлърът е зрелищен и за пореден път не можем да откъснем поглед от специалните ефекти и откъслечените диалози, които жадуваме да чуем изцяло.

"Магьосническият и немагьосническият свят са в мир вече повече от век", казва Дъмбълдор (в ролята: Джъд Лоу) на Нют Скамандър (в ролята: Еди Редмейн). "Гринделвалд (в ролята: Джони Деп) иска да разруши този мир".

Но това далеч не е всичко: Роулинг прави мащабна референция към света на Хари Потър, разкривайки герой, когото познаваме отлично от романите за момчето магьосник.

Всичко, което научихме от новия трейлър на "Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд"

Наджини е змията на Лорд Волдемор и единственото живо същество, което той допуска до себе си. От новия трейлър на предстоящия филм разбираме, че някога тя е била човек и е била приятелка на Кридънс - друг интересен герой от новата поредица.

Оказва се, че Наджини е маледиктус. Това е кръвно проклятие, което засяга само жени и заради което те могат да се превръщат в различни същества, но не доброволно. Любопитно е обаче какви са били възгледите на Наджини и как са я отвели до Волдемор, който я превръща в един от неговите хоркрукси.

В трейлъра нагледно виждаме трансформацията на Наджини в змия и буквално сме без думи от невероятната препратка, която дава Роулинг. Нямаме търпение да научим цялата история и освен това се надяваме, че чрез поредицата "Фантастични животни" авторката на Хари Потър ще продължи да дава отговори и на други въпроси, възникнали в романите. Има още цели 4 филма за това.

А ето го и впечатляващия трейлър.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни