Една от най-популярните видео игри на планетата Uncharted се пренася на голям екран. Сценарият на лентата е вече завършен, а за това потвърди неговият автор Джо Карнахан.

Популярният сценарист публикува снимка на сценария в своя Instagram акаунт, добавяйки: "Сега ИСТИНСКАТА работа започва. Ако в момента има по-чудовищно готин екшън сценарий в Холивуд, то аз искам да го прочета, защото това нещо е ЗВЯР".

Uncharted на студиото Naughty Dog е един от най-обичаните и високо оценявани гейминг франчайзи на последните години. Филмовата адаптация ще бъде базирана на първата игра от поредицата - Uncharted: Drake's Fortune, а като режисьор на лентата бе ангажиран Шон Леви, когото познаваме от работата му върху хитовия сериал на Netflix Stranger Things.

Историята на Uncharted: Drake's Fortune разказва за ловеца на съкровища Нейтън Дрейк, който е потомък на легендарния изследовател сър Франсис Дрейк. Нейтън Дрейк твърдо вярва, че е открил местонахождението на митичния град на златото Ел Дорадо. Той обаче ще трябва да се справи не само с конкуренти за съкровището, но и с ужасяващи създания, които се събуждат от дълбок сън.

На този етап все още не знаем кой ще влезе в ролята на Нейтън Дрейк, но предполагаме, че скоро ще разберем.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар