Петият филм от поредицата за Джейсън Борн излиза на голям екран след само няколко дни (припомнете си тук един от трейлърите), а ние, честно казано, нямаме търпение да го видим. Много почитатели на шпионските екшъни не крият, че харесват "Борн" сериите дори повече от тези за Джеймс Бонд, или поне от тези от последните години, като това не ни учудва нито грам. Всеки един филм от "Борн" поредицата предлага страоотно кино забавление и поне засега не сме оставали разочаровани.

За да ни подготви още повече за петата лента от поредицата, която ще се казва просто "Джейсън Борн", главното действащо лице от сагата Мат Деймън ни представи специално видео, в което можем да проследим историята на шпионската история в разстояние на само минута и половина.

Не би било същото, ако Мат Деймън не се бе завърнал в ролята на Джейсън Борн - бивш убиец на ЦРУ, разполагащ с плашещи умения, но и страдащ от загуба на памет в колосални размери, опитвайки да разбере и да си спомни кой е всъщност. Към актьорския състав на "Джейсън Борн" се присъединяват още Джулия Стайлс, носителката на "Оскар" Алисия Викандер, ветеранът Томи Лий Джоунс, Джоан Алън и добре познатия ни французин Венсан Касел. Петият филм от сагата за Джейсън Борн е режисиран от Пол Грийнграс, познат ни от други ленти като "Кървавата неделя", "Полет 93", "Зелена зона" и "Капитан Филипс".

Разчитащ на смъртоносните си умения, Джейсън Борн продължава да върви по пътя на изкуплението
Разчитащ на смъртоносните си умения, Джейсън Борн продължава да върви по пътя на изкуплението

След като четвъртият филм от поредицата бе приет със смесени чувства от страна на критиката, като бяха зададени и някои въпроси, дали шпионската сага не се поизчерпва, силно се надяваме, че този път сериите ще се върнат към своя най-добър и силен облик. Това време на годината не ни изглежда особено силно откъм кино предложения, поради което с радост бихме приели нещо стойностно от хората, стоящи зад иначе страхотния франчайз.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар