Фестивалът Electric Orpheus се отлага за догодина


Фестивалът Electric Orpheus се отлага за догодина. Събитието трябваше да събере огромен брой български и чуждестранни артисти в Пловдив в периода между 12 и 14 август, но в крайна сметка организирането му за тази година пропада. Новината бе съобщена буквално преди минути.

Организаторите изтъкват, че причините за това решение се крият в "редица външни и вътрешни фактори", като те обещават, че през 2017 година Electric Orpheus ще се проведе, без каквито и да е компромиси по отношение на неговото качество.

Ето какво съобщиха и организаторите на фестивала:

"Организацията на подобно събитие коства наистина огромни усилия и ресурси и екипът на фестивала реши да не допуска компромиси с очакваното от фенове високо качество и да си даде необходимото време да реализира подобен мащабен проект. Благодарим на феновете, които доказаха потенциала на Electric Orpheus и оказаха истинска подкрепа, като закупиха билети и неуморно популяризираха страхотната програма, както и на всички колеги и партньори, замесени във фестивала."

Всички, които вече са си закупили билети за събитието, могат да получат обратно парите си от официалния разпространител Ticketlogic.

Electric Orpheus можеше да се похвали с амбициозен лайнъп от чуждестранни и български артисти, сред които електроклаш иконата Peaches, която бе и хедлайнер на събитието. Освен нея, в България трябваше да пристигнат още артисти от калибъра на Aérea Negrot, Brussels Pony Club, Gaff-E, Bazooka, Yula Kasp, Threesome, The Golden Oriole и други.

От българска страна, фестивалът трябваше да бъде подкрепен от Les Animaux Sauvages, Voin De Voin, Emil Doesn't Drive, Rado, Voyvoda, Doesn't Frogs, The Black Swells и много други.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни