Днес в Щатите започва един от най-големите и най-известни фестивали, а именно Coachella. Няма да си говорим подробно за самото събитие, защото само при споменаването му се изпълваме със съжаление, че музикални ивенти от подобен мащаб, за жалост, е невъзможно да се случат у нас.

Ще обърнем внимание на модата обаче. След като видяхме предложенията на официалните партньори на фестивала, а именно H&M, насочваме погледите си към още едно предложение, идващо от бранд, който не е съвсем познат у нас, а именно Celia Walden.

Всъщност попаднахме на него, благодарение на далеч по-познатата Алесандра Амброзио. За списание The Edit тя позира с пролетно-лятната колекция на марката, която е с откровена спортна насоченост.

Облеклата обаче, макар и вдъхновени от максимата здрав дух, здраво тяло, носят един особен елемент, който ги прави да изглеждат подходящи за ситуации извън фитнес залата. Като фестивали, например.

А що се отнася до Але - тя си е просто перфектна. Както винаги, всъщност.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар