Трето издание на "Фестивал на изпятата поезия" в София

Настъпването на есента не означава само дъжд и лошо време, а има и своите положителни страни. Като провеждането на десетки фестивали на територията на България, например. Какво по-хубаво от това да посрещнем настъпването на новия сезон с песен на уста?

Sofia Singer Songwriter Fest е международен форум за изпята поезия, който тази година ще се проведе за трети път. Той е посветен на Международния ден на поезията и музиката, 1-ви октомври. Датите за провеждането на фестивала са 27, 28 и 29 септември 2019 г.,София.

Участниците са както българи, така и чужденци - включват се артисти от Унгария, Словения, Босна и Херцеговина, Хърватия, Полша, Ирландия. Събитието ще се проведе в НДК, клуб Студио 5 от 18 ч. А входът? Той е свободен. 

Фестивалът ще има и предварителна програма, която ще се проведе в Delta Blues Bar на 25 и 26 септември от 20 часа, а пък на 27, 28 и 29 септември от 21 часа гостите ще могат да се насладят и на афтърпартитата в столичния клуб SOHO.

Участниците от България са Петър Георгиев, Биляна Тодорова, Димитър Иванов - Фронта, Иван Печев, Рада Илиева, Радослав Владимиров, Сузана Станоева, Димитър Новачков. Ще има и рецитали от “Точка БГ” и Асен Масларски.

Чуждестранните участници са Анита Шунич (Босна), Дан Зелиско (Полша), Ведран Иворек (Хърватия), Дитка Чепин (Словения), чийто хит сингъл е “Не буди кот други”, Жан Мар (Швейцария), Ласло Варай (Унгария), певец и мултиинструменталист, както и Шейн О’Фъргайл - победителят от SSSF 2018.

Журито на Sofia Singer Songwriter Fest ще се представлява от Пламен Сивов (композитор, Точка БГ), Васил Громков (поет и журналист, БНТ), а председател на журито ще бъде популярният румънски продуцент Дана Кристеску.

Доброто настроение и хубавата музика са гарантирани! Палитрата от различните националности, представяни от артистите, обещава оригинални и красиви мелодии, които ще ви накарат да забравите за мрачното време навън и да се насладите на момента. Остава само да освободите графика си за датите 27, 28 или 29 септември!

Симона Дилова

Родена в София. Завършила столичната гимназия 31 СУЧЕМ "Иван Вазов" с чуждоезиков профил. Към момента изучава специалност Журналистика в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни