От известно време не бяхме чували нищо за Фърги. Синеоката певица, която познаваме от групата The Black Eyed Peas, изглежда се бе отдала повече на семейния живот с чаровния актьор Джош Дюамел, с когото между другото имат почти 3-годишен син, отколкото на музикалната си кариера.

Сега обаче изпълнителката, родена като Стейси, се завръща отново, за да представи една от песните в предстоящия си албум "Double Duchess", който трябва да излезе тази година. Това всъщност ще бъде първият ѝ самостоятелен проект след излезлия през 2006 година албум "The Duchess", а водещият сингъл от него вече направи своята видео премиера.

Песента се казва "M.I.L.F. $" и е точно това, за което си мислите. Нищо, че Фърги пояснява абревиатурата, която според нея означава "Moms I'd like to follow" ("Майки, които искам да следвам" - бел.ред.). Клипът е заснет в стила на пин-ъп момичетата от 50-те години, а главните роли в него са поверени не само на изпълнителката, а на още куп известни майки.

Виждаме Ким Кардашиян, Сиара, Алесандра Амброзио, Криси Тейгън и още няколко популярни мами, които обаче са толкова секси, че последното, което си мислим, докато гледаме видеото, е, че са родили наскоро. За вдъхновението си зад провокативната песен Фърги споделя, че целта ѝ е била да покаже как една жена може да има работа, семейство и деца, като това не ѝ пречи да отделя време за себе си и да запази своя сексапил.

Напълно сме съгласни с гледната ѝ точка, особено след като изгледахме видеото. Все пак, не всеки ден виждаме горещи мами, които се къпят във вани с мляко, поливат се със същото и носят около 20-сантиметрови токчета.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар