Всичко започна на 4 октомври 2007 година, когато излиза пилотният епизод на американското реалити предаване “Keeping up with the Kardashians”, което до ден-днешен се излъчва и е достигнало до своя 15-и сезон. Първоначално централен образ в сюжета на шоуто бяха Ким и другите две сестри Кардашиян - Кортни и Клоуи. Тогава техните по-малки сестри Кендал и Кайли са едва на 10 и 12-годишна възраст. Все още невръстни, те не получават вниманието на зрителя. С годините младите дами растат и се развиват, както би следвало за всяко едно подрастващо момиче, но с една разлика - всичко се случва пред камера, която документира всеки един аспект от живота им. Странно, нали?

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

we used to dream about the day we’d be 21&22.. time flies ✨

Публикация, споделена от Kylie (@kyliejenner) на

Започнахме да навлизаме малко по малко в живота на самата Кайли извън общия знаменател на клана, когато започна романтична връзка с рапъра Tyga през 2014-а. Тогава видяхме разрастването на социалната мрежа на младата звезда, защото започна да показва повече самата себе си, личните си интереси, вкусове и предпочитания, а самите ние се почувствахме по-близки до нея, искайки още и още, сякаш е наша лична приятелка и довереничка. По този начин, от срамежливото най-малко дете в едно голямо семейство, тя разчупи своята черупка.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Who’s ready for #HIGHGLOSS!? 7 brand new shades to mix + match with any look! $16 each or $100 for the bundle! 😘

Публикация, споделена от Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) на

Кайли заяви силно и ясно че е тук и не мисли да напуска световната сцена през месец ноемрви 2015 година, когато изненадващо за всички, тя пусна своите Kylie Lip Kits - течно червило и молив в матови цветове, в красиви опаковки, имитиращи  разтичащо се червило и продукти, носещи имената на  близки и роднини. Те не просто станаха хит, а се разпродадоха за рекордно бързо време, неочаквано дори от самата нея. Този летящ старт дава началото на един от най-успешните козметични бизнеси в света. Това е първата от многото стъпки, които тя прави всеки ден, за да докаже своето влияние.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

💕👑

Публикация, споделена от Kylie (@kyliejenner) на

Опознавайки я, малко след това не можахме да не забележим странното поведение на младата звезда в социалните профили, които има, ниската активност и редките публични появи. Нямаше как да не започнем да се чудим и да развиваме конспиративни теории каква точно е причината за това необичайно държане от нейна страна. Безброй теории се публикуват в различни медии ден и нощ, но една остава - Кайли е бременна. Новината не бива потвърдена нито от семейство Кардашиян, нито от семейството на новия ѝ възлюбен Травис Скот. Едва след раждането на тяхното момиченце, те публикуват клипче, посветено на нея - Сторми. Много световни новинарски сайтове наричат този момент “Една от най-добре пазените тайни в света”.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

TOMORROW 🖤 #KyliexJordyn collection launches on KylieCosmetics.com at 3pm pst! Wearing our eyeshadow palette here & Partner In Crime gloss.. this gloss is 😍😍

Публикация, споделена от Kylie (@kyliejenner) на

Успехите младия магнат от женски пол не приключват тук. Forbes именува най-малката Карашиян най-младия самоусъвършенстван милиардер - на крехките 20 години. Тежка, но заслужена титла за трудолюбив и инициативен човек, който в рамките на 3 години е успял да развие свой собствен бизнес и паралелно с това да създаде красиво и щастливо семейство. Днес тя неуморно работи върху себе си и достигането на нови върхове.

Както е казал интернет, “Devil works hard but Kris Jenner works harder”, затова Кайли Дженър е феноменът, на който се възхищаваме днес.

Автор

На 22 години. Кореист, търсещ новото и предизвикателството. Харесва симбиозата между модерното и древното, за да я спечелите - цитирайте Аристотел, докато играете компютърни игри, или ѝ подарете таралеж.

Напишете коментар