"Rogue One: История от Междузвездни войни" е първият досега спин-оф филм от вселената на "Междузвездни войни", а една от големите звезди в него е прелестната британка Фелисити Джоунс.

Тя е на 32 години и е родена в Бирмингам, Англия. В "Rogue One" тя ще изпълнява главната роля в лентата, влизайки в кожата на Джин Ерсо - бивша престъпничка, която се сражава на страната на бунтовниците в тежката битка с Империята. Главната цел пред Джин Ерсо са плановете за конструкция на Звездата на смъртта, които бунтовниците се опитват да отмъкнат от имперските лапи.

Фелисити Джоунс

Погледнато чисто от мъжка гледна точка, няма как да сме недоволни от избора на протагонисти-жени, които продуцентите на "Междузвездни войни" правят в последно време. Вече имахме възможността да се насладим на прекрасната Дейзи Ридли, а сега ще можем да изплакнем очи и с още една красива британка. Определено одобряваме, да!

Фелисити Джоунс

Иначе филмовата кариера на Фелисити Джоунс стартира през 2008 година, когато тя се снима в своята първа лента - Flashback of a Fool. От тук нататък, тя заема участие и в по-популярни филми, сред които "Невидимата жена", "Невероятният Спайдър-Мен 2" и "Теорията на всичко", където играе съпругата на гениалния учен Стивън Хокинг и дори получава номинации за "Оскар" и "Златен глобус" за най-добра женска роля.

Фелисити Джоунс

Иначе за актьорските си заложби Фелисити загатва още на 12-годишна възраст, когато взима участие в първата си телевизионна продукция - The Treasure Seekers от 1996 година. Нейн чичо е актьорът Майкъл Хадли, тъй че явно тази черта се предава и в семейството.

Фелисити Джоунс

Освен в киното, Фелисити Джоунс може да се похвали с добра кариера и в телевизията. Тя се е снимала в продукции като Doctor Who, The Diary of Anne Frank и Girls. Има участия и в няколко театрални постановки, което потвърждава универсалните й таланти на актриса.

актриса

Сред най-големите си вдъхновения посочва актрисите Хелена Бонам Картър и Саманта Мортън, както и Вивиан Лий за играта й в "Отнесени от вихъра".

Rogue One

През 2013 година Фелисити Джоунс изживява тежък живот, приключвайки десетгодишната си връзка със скулптора Ед Форнилес, с когото се запознава в Ruskin School of Art в Оксфорд.

Джин Ерсо

Очакваме с голям интерес да я гледаме в "Rogue One: История от Междузвездни войни", като сме сигурни, че представянето й там също ще бъде запомнящо се.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар