Fashion Identity SHOW: Новото поколение дизайнери

Модно ревю, вдъхновено от младостта и Новото време, организирано и създадено от дипломиращите се бакалаври специалност Мода от Нациоанлната художествена академия, се състоя на 26 юни в клуб Терминал 1 с над 10 колекции с обща тема – „Модна идентичност“.


Млади дизайнери „с различни гледни точки изследват модата като изразно средство на идентичността“, с авторски колекции, чрез които изразяват своето виждане за модата този сезон. Събитието беше „...заредено с духа на новото и показа таланта на бъдещето“.

Невероятно е за наблюдение как толкова много млади таланти, събрани на едно място, показват творенията си, които са създадени с огромно желание, което си проличава от всичките тези дрехи, и прекрасните модели, които ги носеха с енергията, която им отива.

Създателите са провокирани от идеята за бъдещето и миналото, като минават през асиметрията и симетрията. Пречупват я през своя поглед и се получава идентичност, уникалност.

Атмосферата допълваше и Damqn DoLittle Hristov, който забавляваше аудиторията и допринасяше за насторението им.

Младите дизайнери, които взеха участие, са Александра Петрова/“Новото Yuppie”, Ани Добараджиева/Dimensions, Ани Йотова/Strange Attractors, Виктория Добрева/ Обу, Йоана Кушева/СОЦ Котюр, Мелинда Хубин/Пънк. Грешка в обществото?!, Михаела Цветанова/Пъзел, Моника Маркова/Gender Equality, Радосвета Трифoнова/1+1=3, Стефани Тодорова/Vivo и Филип Тренчовски/ERROR.

Ирен Бабачева

Ирен Бабачева има бакалавърска степен по Медии и журналистика, както и магистърска степен по Връзки с обществеността. Интересите ѝ са в сферата на модата, лайфстайла и киното. Обича да изследва артисти и техните биографии, докато не научи факти, които са неизвестни дори за тях самите.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни