Николай Костер-Валдау, който придоби световна известност с ролята си на Джайм Ланистър в "Игра на тронове", призна, че сбогуването му със сериала не е било никак лесно.

През следващата година ще видим последния осми сезон на "Троновете", след който касовата продукция на HBO ще приключи. Снимките обаче вече завършиха, като всички вече си взеха довиждане със снимачните екипи.

"Когато дойде моя ред, наистина не смятах, че това ще ми повлияе", призна Костер-Валдау. "Но трябва да призная, че когато казаха "Това е края за Николай", очите ми се навлажниха. Това беше", добави той.

Костер-Валдау разкри, че почти всички сцени са били заснети във или около Белфаст, което е позволило на почти целия актьорски състав да бъде заедно за първи път от години.

"Беше забавно да се мотаем и да прекарваме време заедно. Оценихме всичко, което сме постигнали и колко големи късметлии сме да бъдем част от това шоу. Да - успехът на сериала е огромен, но също така страхотно бе да се срещнем с всички онези хора в Белфаст - това е същият снимачен екип от сезон 1 до самия край. Беше специално."

Очаква се финалният сезон на "Игра на тронове" да стартира по някое време през първата половина на 2019 година. Все още обаче няма обявена конкретна дата от страна на HBO.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар