"Фантастични животни и къде да ги намерим" ще бъде поредица от пет филма


Всички фенове на вълшебната вселена на Хари Потър очакват с трепет датата 18 ноември, за когато е насрочена световната премиера на "Фантастични животни и къде да ги намерим" - първи спин-оф филм от света на Джоан Роулинг, която ще бъде и сценарист на лентата. В главната роля ще видим носителя на "Оскар" Еди Редмейн, а участие в първия филм от новия франчайз ще имат още Колин Фарел, Езра Милър, Зоуи Кравиц, Рон Пърлман, Катрин Уотърстон, Джон Войт и други.

"Фантастични животни и къде да ги намерим" ни разказва историята на зоомага Нют Скамандър (Еди Редмейн), който става главно действащо лице в различни приключения в тайното магическо общество на Ню Йорк, седемдесет години преди събитията, описани в книгите за Хари Потър. А имайки предвид, че сценарист на филма ще бъде самата Джоан Роулинг, то определено можем да очакваме максимална автентичност на историята, която предстои да ни бъде разказана на големия екран.

За радост на всички почитатели на Хари Потър, които копнеят за максимално много продукция, свързана с неговата вселена, самата Джоан Роулинг потвърди, че филмите за приключенията на Нют Скамандър ще бъдат поне пет. Първоначално бе запланувано лентите да бъдат три на брой, но по всичко изглежда, че от Warner Bros. са променили плановете си в тази насока. На този етап не е ясно дали Джоан Роулинг ще напише сценариите и на останалите четири ленти, които предстои да видим в следващите годиин.

Първите два филма от франчайза ще бъдат режисирани от Дейвид Йейтс, когото вече познаваме от кино екранизациите на "Хари Потър и Орденът на феникса", "Хари Потър и Нечистокръвния принц" и двете части на "Хари Потър и Даровете на смъртта". Дейвид Йейтс режисира и "Легендата за Тарзан", който се появи на голям екран през тази година.

Припомнете си и финалния трейлър на "Фантастични животни и къде да ги намерим", който ще можем да видим по кината след малко повече от месец:

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни