Бургаският рап изпълнител и продуцент Fang ни подгря за предстоящия си солов албум "Зеленият път", пускайки видео към парчето "П.П.П. (Бармане, налей)".

Инструменталът и аранжиментът към песента са дело на самия Fang, докато миксът и мастерингът са на Димитър Ганчев. Автори на видеото са хората от Full House Image.

В "П.П.П. (Бармане, налей)" можем да изплакнем и очи, защото участие във видеото взимат успешният български модел и "Мис Туризъм - Созопол 2015" Виктория Вълкова, както и лицето на Bamboo Beach Ивайло Маринов.

С "П.П.П. (Бармане, налей)" Fang ни открехва завесите към предстоящия си солов албум "Зеленият път", по който не спира да работи усилено с популярния микс инженер и музикален продуцент Димитър Ганчев. "Зеленият път" трябва да се появи на бял свят в края на 2015 година.

Петко "Fang" Иванов е бургаски хип-хоп изпълнител, музикален продуцент и основател на базираната в Бургас музикална компания HGF Entertainment. Известен е с хитовия си сингъл "Паля, Дърпам, Пуша", както и с участието си в хитове като "Не Си От Тук" на Добри Момчета и "По Цял Ден" на Hoodini.

През годините Fang работи с Добри Момчета, Hoodini, 100 Кила, Криско, Лора Караджова, DJ Fed, DJ Pheel, M.W.P., F.O., Young BB Young и още много други добре познати имена на българската сцена.

 

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар