Fairy, Иван Звездев и 10 000 измити чинии


На 26 февруари, неделя, навръх Сирни Заговезни, Fairy кани всички семейства за един необичаен празник. Събитието ще започне в 11.00 ч. и ще продължи целия ден. То ще се проведе в "София Ивент Център", на последния етаж на Paradise Mall и ще е със свободен вход. От Fairy са подготвили почерпка за всеки присъстващ – порция вкусен миш-маш, приготвен по рецептата на Иван Звездев.

За доброто настроение на гостите ще се погрижи и певецът Любо Киров, а водещ ще бъде звездата от малкия екран Павел Владимиров.Традициите повеляват големите празници в България да се отбелязват с богата софра и много приятели. Това обаче означава и значителни разходи. Затова за всяко едно домакинство е важно да намира и най-икономичните решения за своя бюджет.

Точно тук почистващият препарат Fairy идва на помощ. С новата си подобрена формула с активна пяна, Fairy е изключително успешен в борбата с упоритите мазнини. И то до такава степен, че само една бутилка може да измие 10 000 мръсни чинии. Не вярвате?

В неделя всички ще можем да се убедим с очите си!


ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО

11:00 Отваряне на вратите

11:15 Официално начало на събитието

11:15 – 15:30 Ядене на миш-маш и миене на чинии

15:30 – 17:10 Концерт на Любо Киров

17:30 Край на миенето на чинии. Обявяване на резултата – 10 000 чинии с 1 бутилка Fairy

18:00 Официално закриване на събитието

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни