На 26 февруари, неделя, навръх Сирни Заговезни, Fairy кани всички семейства за един необичаен празник. Събитието ще започне в 11.00 ч. и ще продължи целия ден. То ще се проведе в "София Ивент Център", на последния етаж на Paradise Mall и ще е със свободен вход. От Fairy са подготвили почерпка за всеки присъстващ – порция вкусен миш-маш, приготвен по рецептата на Иван Звездев.

За доброто настроение на гостите ще се погрижи и певецът Любо Киров, а водещ ще бъде звездата от малкия екран Павел Владимиров.


Традициите повеляват големите празници в България да се отбелязват с богата софра и много приятели. Това обаче означава и значителни разходи. Затова за всяко едно домакинство е важно да намира и най-икономичните решения за своя бюджет.

Точно тук почистващият препарат Fairy идва на помощ. С новата си подобрена формула с активна пяна, Fairy е изключително успешен в борбата с упоритите мазнини. И то до такава степен, че само една бутилка може да измие 10 000 мръсни чинии. Не вярвате?

В неделя всички ще можем да се убедим с очите си!


ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО

11:00 Отваряне на вратите

11:15 Официално начало на събитието

11:15 – 15:30 Ядене на миш-маш и миене на чинии

15:30 – 17:10 Концерт на Любо Киров

17:30 Край на миенето на чинии. Обявяване на резултата – 10 000 чинии с 1 бутилка Fairy

18:00 Официално закриване на събитието

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар