Младата певица Ваня Златева, която дебютира на българската музикална сцена преди две години, изненада почитателите си с нова песен и видеоклип.

Нежност, финес и сексапил в умерени дози украсяват сюжета в новото ѝ видео, озаглавено „Сама“. Основното действие в лентата е очакването на любимия, а чрез сексапилната си визия певицата разкрива една непоказана до сега част от артистичността си. Неслучайно именно в този проект участие взима и нейния партньор в живота, който играе мъжката роля във видеото.


„Сама“ е по музика, текст и аранжимент на FREAK Collective,  режисьор е Виктор Антонов – Rikk, който успява да улови и изведе на преден план нежната натура на изпълнителката, като е заложил на детайлите, които са част от ежедневието на един влюбен човек. За страхотната визия на красивата пловдивчанка се погрижиха още стилистът Цветомир Горанов и Слав Анастасов – коса и грим.

Ваня е позната от синглите „Заедно“ и „Get it“, а също така от различни колаборации с Бобо и Росен Кукошаров.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар