Цял месец футболни емоции на открито в Борисовата градина очакват феновете на футбола! Всички мачове от УЕФА Евро 2016 ще бъдат излъчвани пряко и на голям екран в Маймунарника. Позналите точния резултат от всяка среща пък ще получат по две леденостудени бири, а залозите ще се приемат до десет минути преди старта на всеки мач на място в клуба.

Мачовете от Европейското ще бъдат придружени и от ожесточени състезания по джаги и бира понг, които ще бъдат обявени допълнително на Facebook страницата на клуба.

Маймунарника ще даде възможност на феновете да окачат знамена и шалове на любимите си европейски национали, а безпристрастно жури ще избере най-атрактивната агитка между тях.

Евро 2016 започва утре, на 10 юни, с първия мач между домакина Франция и Румъния. Телевизионното излъчване ще започне в 21 часа. Входът за всички посетители е свободен.

Всички двубои от Европейското първенство ще се предават на живо, дори ако по същото време се провежда концерт - при това положение мачовете ще се излъчват без звук.

Още от МЕСТА И СЪБИТИЯ:

Софийски летни приключения

A to jazZ фестивал посреща величията на американската джаз сцена

Chase & Status, SIGMA и Sub Focus изнасят зрелищно шоу в София

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар