"Eternal Eyes" е новият сингъл на VICK

„Eternal Eyes“ е името на най-новия проект на финалистката от Гласът на България. Музиката на песента е дело на Георги Георгиев (Остава). Аранжиментът е дело на Красимир Гешев, Денис Попстоев и самата VICK.

„Те бяха двамата човека, които стояха плътно зад мен и всяка една моя идея , във всеки един момент, в който ми хрумваше да добавя бек вокали , странни звуци , хората които се допираха до концепцията ми за звук .Мога да кажа с гордост и любов, че Денис и Краси са двама наистина прекрасни композитори , които могат да създават нови светове чрез възприятията си . Работата с тях беше най- живият и забавен процес, те живееха през това, което чувствах и успяха да усетят  всяка една емоция чрез вибрациите на звука“ – споделя VICK относно процеса на работа. 

 

За изпълнителката тази песен е много специална, защото това е първата й крачка в самостоятелното продуциране на проектите си. С това парче тя иска да бъде максимално истинска към почитателите си и написва текста на песента, изливайки вътрешните си емоции. „Идеята се роди от лична история свързана с моето собствено усещане за емоционален контакт и връзка. Моето собствено определение за това какво представлява връзката на един човек със себе си и как изглеждаме в очите на човека до нас“ – споделя тя.

За видеото към песента VICK избира да работи с Jeason Brad Lewis, защото според нея той е изключително креативен и нестандартен режисьор. Снимките протичат на температура -5 градуса в киноцентър УФО, Долна Малина. „Смятам, че заедно с VICK постигнахме много добър резултат и тя даде всичко от себе си за да получим най-доброто в снимачния ден. Отвън бе -5 градуса, a срещу нея имаше и включен вентилатор. Целият екип бяхме покрити с одеяла, а след всяка сцена завивахме и нея, защото часовете на този студ започваха да си казват думата. Въпреки това мисля, че успяхме да пресъздадем това, което е Eternal Eyes – онези очи, които казват всичко“ – споделя ексцентричният режисьор.

VICK
VICK

„За мен Eternal Eyes символизира, магията в контакта между хората, всичко свръхсетивно, което ежедневно отричаме от себе си, потънали в тежестта на земното притегляне. С песента целя да покажа, че всеки един от нас е уникален, че няма нужда повече да крием различията си„ – обобщава VICK.

Премиерата на живо на новата песен на VICK ще бъде на 25ти февруари от 20:00 часа на сцената на бар „Петък“. С нея сцената ще споделят Красимир Гешев, Денис Попстоев, Явор Милчев и Стефан Цеков.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни