Филмовото продължение на "Петдесет нюанса сиво" - "Петдесет нюанса по-тъмно" ще се появи по кината навръх Свети Валентин, а днес можем да видим и нов трейлър на лентата.

Режисиран от Джеймс Фоли, "Петдесет нюанса по-тъмно" отново ще ни срещне с Крисчън Грей (Джейми Дорнан) и Ана Стийл (Дакота Джонсън), които продължават сексуалната елевация на връзката си до съвсем нови висини.

В най-новия трейлър на филма можем да видим множество еротични моменти между Крисчън Грей и Ана Стийл, включително и такъв, в който Крисчън пуска ръка на Ана в препълнен с хора асансьор. Виждаме бал с маски, а също и катастрофа на хеликоптер.

Освен Джейми Дорнан и Ана Стийл, в продължението на първия филм ще видим още вечната Ким Бейсинджър, Люк Граймс, Елоиз Мъмфорд, Макс Мартини, Хю Данси и други. Особено интригуваща е ролята на Ким Бейсинджър, която влиза в кожата на Елена Линкълн - бизнес партньор и някогашна любовница на Крисчън Грей, "открехнала" го за нестандартния секс.

Първият филм, базиран на бестселър поредицата на Е.Л. Джеймс, излезе през 2015 година и генерира приходи от над 560 милиона щатски долара. Самата Е.Л. Джеймс е и сред сценаристите на лентата.

Тук можете да си припомните и първия трейлър на "Петдесет нюанса по-тъмно", който излезе през септември.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар