Визионерът и кинорежисьор Баз Лърман създаде впечатляващ късометражен филм
специално за колекцията ERDEM x H&M. „Тайният живот на цветята“ е заснет в
огромно имение в английската провинция с пълен състав от актьори и модели. Във филма дебютира и новото парче „Hypnotised“ на Years&Years.

Баз Лърман третира късометражния филм като пълнометражна продукция, влагайки в него цялата страст, драматичност и жизненост, които го правят един от най-добрите съвременни кинорежисьори в света.

„Исках филмът да бъде като пълнометражен. Той разказва любовна история, която може да бъде разглеждана като метафора на нашето съвремие – светът е студен и жесток, но чувствата, които са наистина важни, продължават да покълват и растат, все едно навън е вечна пролет“, споделя Баз Лърман.

Филмът, създаден за ERDEM x H&M, се развива в тайнствено имение в провинциална Англия, където цари „вечна пролет“. Къщата е като един малък свят, който винаги е пълен с цветя – идея, заимствана от известните флорални принтове на ERDEM. Когато група младежи отсядат в нея, се заформя магнетичен любовен триъгълник.

Във филма участват Том Рис Харис, Хиро Файнс Тифин и Руби Дагнал и други. Към тях се присъединява и известната актриса Хариет Уолтър, както и супермоделите Саския де Брау, Иман Хамам, Грейс Харцел, Фернандо Кабрал, Нийлс Висер и Тони Уорд. В целия филм Баз използва дрехи от колекцията ERDEM x H&M, за да подчертае характерите и да развива действието, а новото парче на Years&Years улавя атмосферата на позитивност, приятелство и любов.

Баз Лърман е създател на някои от най-обичаните съвременни филми. Той е
режисьор на „Мулен Руж“, „Ромео и Жулиета“ по едноименната творба на Уилям
Шекспир, „Великият Гетсби“ и „Танцуващо сърце“. В допълнение към красивата история, разказана от Лърман, братиславският фотограф Майкъл Пуделка заснема и кампанийните изображения към колекцията в имението, послужило за декор на филма.

ERDEM x H&M ще дебютира на 2 ноември в избрани магазини на H&M по целия свят, както и онлайн. В България колекцията ще откриете в магазин H&M Витоша 6.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар