Буйната звезда Тейлър Суифт пийва шотове с Ед Шийрън, два пъти с рапъра Future и сменя тоалети в новия клип на песента „End Game”. А феновете ѝ забелязаха скрити препратки към змии.

И Тейлър Суиф избра драматичен сюжет за новия си клип към песента End Game”, в която е романтично ангажирана с изпълнителя Ed Sheeran и рапъра Future.

Най-големият скандал, който излезе наяве след излъчването на видеото, се оказаха красноречивите препратки към змия, които според някои, са насочени към Ким Кардашиян, с която Суифт има чести свади.

Тейлър пусна промо към албума Reputation” в петък и въпреки участието на Ед и Future, феновете с орлов поглед забелязаха и няколко добре замaскирани препратки към други известни личности. В началото на клипа виждаме певицата нa луксозна яхта в Маями да си партнира с Future, който зарязва Blac Chyna, която всъщност е бивша любима на брата на Ким Кардашиян – Роб.

В компанията на атрактивни приятели, Тейлър пее:

 'I got a bad boy persona that's what they like / You love it, I love it too 'cause you my type. I don't wanna be just another ex-love...

'I don't wanna miss you like the other girls do,' Taylor warns him; however she preempts him, ditching him to fly to Tokyo in search of date number two.

Вижте целия текст…

В следващата сцена от клипа Тейлър пие шотове в компанията на Ед, който не губи време да рапира мелодично. Сюжетът на видеото продължава с тежък флирт в бара, след което Тейлър скача на мотора за едно кръгче из града, а нейните дружки се опитват да я спрат, тъй като е прекарала голяма част от нощта, консумирайки алкохол.

След това ситуацията се пренася в Лондон, където се появява и Шийрън в любимата му компания. Устроена е втора среща, докато попзвездата си попийва в различни барове.

И Future се появява в английската столица, но Суифт се е погрижила момчетата да не се срещнат.

Накрая на видеото към песента „End Game” се оказва, че предпочитаният от Тейлър партньор е пиян, което не е изненадващо, имайки се предвид, че в почти всяка сцена и тя държи питие в ръка.

Преди да пусне албума миналата година, Тейлър Суифт се завърна на музикалната сцена, пускайки клип на създание, което много наподобява змия. Тя реши да запази темата за влечугите, която всъщност е доста популярна сред нейните фенове, почитатели на видео игрите.

Източник твърди, че звездата, спечелила „Грами“, иска да покаже на света, че е съвсем обикновено момиче с новия клип към песента “End Game”. “Видеото показва какво прави Тейлър през нощта. Тя прекара дълги месеци в мълчание, далеч от лондонския радар за клюки, и е време да се завърне с гръм и трясък“, споделят други.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар