С голямо удоволствие ви представяме инициативата на готините хора от Empty Your Wardrobe, които намериха начин да съчетаем полезното с приятното, докато обновяваме гардеробите си. При това - напълно безплатно, освен ако не броим няколкото питиета, които ще ударим в изпълнения на самия процес.

Тази неделя в клуб Culture Beat в София ще се проведе втора част на събитието "Empty Your Wardrobe", което ви предоставя шанс да донесете излишните си дрехи, да ги размените с останалите и да си тръгнете с нова находка. Или находки. Кликнете ТУК, за да ви пренасочим към Фейсбук страницата на ивента.

Макар и събитието да ви предлага сериозна свобода на действие, все пак не бива да забравяте, че има и няколко прости правила, които трябва да спазите. От добро възпитание, най-малкото.

Основното изискване е дрехите, които ще донесете, да бъдат чисти и в добро състояние, като организаторите молят броят им да не надвишава двадесет. "Знай, че качеството на това, което ще имаш възможност да избереш и вземеш съвсем безплатно, зависи от това, какво ще донесеш! Няма ограничение в бройката , която искаш да вземеш обратно със себе си", посочват от Empty Your Wardrobe.

Събитието в неделя ще премине под мотото "Changing clothes. Changing lives!", като е предвиден и момент на благотворителност. От Empty Your Wardrobe организират и дарителска кампания, чиято цел е да помогне на малкия Валери, който се нуждае от операция в чужбина.

На входа на събитието ще има поставени и специални кутии, в които всеки може да дари средства, ако е останал доволен от концепцията на ивента, за да подкрепи организаторите. В крайна сметка, всички ние искаме инициативата "Empty Your Wardrobe" да продължи, нали?

И последно, но не на последно място, дрехите, които останат след събитието, ще бъдат предадени към организация "Градски номади", помагащи на хора в нужда.

Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар