Палитра от емоции с Jeremy? в Terminal 1

На 8-ми април Jeremy? отново взривиха клуб Terminal 1 със зашеметяващ талант и страхотно настроение.


Китарите разтърсваха публиката, а светлините огряваха безброй усмивки и възхищение.

Красиво е, когато в България се появяват нови стилове и музиканти, които да връщат надеждата в съвремието ни, които да привличат интереса на всички възрасти.

Момчетата от Jeremy? покоряват от години с качествен алтърнатив рок не само родната, но и световната сцена. 

Пред погледите на своите фенове са лъчезарни, от тях струят наслаждение и искрена любов към музиката.

ПРИПОМНЕТЕ СИ ВПЕЧАТЛЕНИЯТА НИ И ОТ КОНЦЕРТА НА HAYES & Y В СТРОЕЖА! 

Инструментите оживяват под техния съпровод – китарите успяват да те накарат да затвориш очи, да се разтапяш от техния звук; барабаните разтуптяват сърцето ти…

Песните на Jeremy? са специални с това, че са неочаквани. Всяка една е история, приключение, което те кара да се чувстваш жив.

На техен фон можеш да почувстваш всичко изключително силно и по няколко пъти. Музиката им е шарена, истинска, емоционална.

Тя вглъбява всеки зрител в свобствените му мисли и подтиква към вътрешно изживяване. 

Прекрасната комбинация от китари, пиано, барабани и отличителни гласове достига рядкото за България световно ниво.  А думите имат смисъл.

Радослава Влайкова

Радослава е филолог и ненаситен читател. Обича да учи нови езици, да слуша френска музика, да пътува, да пише и да потъва в книжни светове. Във всеки ден открива поне едно вдъхновение, което после облича в думи!

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни