Една от любимите ни британски актриси Ема Уотсън си има нова любовна тръпка. Това е бизнесменът и предприемач Брендън Уолъс. Двамата бяха забелязани да се целуват, обядвайки и почивайки в далечен Мексико.

Ема е облечена съвсем кежуъл, носейки раирана блуза и дънкови панталонки, комбинирани с бейзболна шапка и черни кецове Vans.

Но кой точно е Брендън Уолъс и с какво е успял да впечатли Ема?

Уолъс разполага с впечатляваща биография. Той има дипломи от престижни университети като Принстън и Станфорд, което го прави отлична компания за Ема. Както знаем, актрисата от "Хари Потър" също е завършила образованието си в университет от Бръшляновата лига.

В момента Брендан Уолъс е съосновател и партньор във фирмата за рисков капитал Fifth Wall. Освен това, той е основател и на компанията за инвестиции Otter Rock Capital, а освен това има участие и в създаването на услугата за споделено пътуване Cabify.

Наскоро Ема Уотсън приключи връзката си със звездата от Glee Корд Овърстрийт. Двамата бяха заедно няколко месеца, преди да обявят раздялата си през лятото.

Преди това британката имаше романтични отношения с Марк Найт, с когото се срещаше около две години.

Скоро можем да очакваме да видим Ема отново на екран, тъй като тя ще вземе участие в римейка на Little Women.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар