Продължаваме да ви държим в течение с всичко най-интересно около предстоящата филмова екранизация на култовата приказка на "Уолт Дисни" - "Красавицата и Звяра". С прелестната Ема Уотсън в главната роля.

Сега от "Дисни" ни изненадаха приятно с малка част от песента "Something There", която ще бъде част от саундтрака на лентата. Любопитното е, че песента се изпълнява не от кого да е, а от самата Ема Уотсън!

"Красавицата и Звяра" ще дебютира на голям екран на 17 март, а с режисирания от Бил Кондън филм ще можем отново да преживеем една от най-великите анимации на всички времена, но вече адаптирана под формата на игрален филм.

Както вероятно добре знаете, историята ни разказва за младо, интелигентно и красиво момиче - Бел, което попада в замъка на Звяра - ужасяващ и страшен, всяващ страх сред хората. Въпреки своите страхове, Бел постепенно вижда отвъд плашещата външност на Звяра, за да разбере, че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат на пръв поглед.

Освен Ема Уотсън в ролята на Бел, в ролите ще видим още Дан Стивънс в ролята на Звяра и Люк Евънс в ролята на Гастон. Носителят на "Оскар" Кевин Клайн ще изиграе ексцентричния, но обичащ баща на Бел - Морис, докато също добре познатият ни Юън МакГрегър ще озвучи свещника Люмиер. Ще имаме възможността отново да се насладим и на чудесния сър Иън МакКелън, който ще озвучи часовника Когсуорт. Двукратната носителка на "Оскар" Ема Томпсън влиза в ролята на чайника - Г-жа Потс.

Говорейки за музиката в "Красавицата и Звяра", любопитно е да споменем, че тя ще бъде написана от големия Алън Менкен, който е носител на цели 8 награди от Академията, 7 "Златен глобус" и 11 "Грами", включително и от оригиналната анимация от 1991 година. В тазгодишното й пресъздаване голяма част от музиката ще бъде запазена, но ще бъдат добавени и някои нови песни.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар