Имало едно време едно малко момиченце на име Ема Уотсън, което наистина обожавало анимационната класика на Disney от 1991 година "Красавицата и Звяра". "Дори не мога да си представя колко много пъти съм я гледала като дете", разказва бившата звезда от филмите за Хари Потър. И допълва: "Знаех всички реплики със сърцето си. Знаех всички песни със сърцето си".

Както ви съобщихме преди няколко месеца, британската актриса ще се превъплъти в ролята на Бел в нов филм на Disney по вечната любовна история. Премиерата е насрочена за 17 март догодина, а в лентата Уотсън ще си партнира с Дан Стивънс от "Имението Даунтаун", който влиза в ролята на Звяра, Люк Евънс от поредицата "Хобит" и Джош Гад от "Замръзналото кралство". В продукцията ще видим още сър Иън МакКелън като часовника Когсуърт и Юън МакГрегър като свещника Люмиер.

От американското списание Entertainment Weekly представиха ексклузивни кадри от предстоящата лента. Както можете да видите, Ема Уотсън е повече от прекрасна в ролята на красавицата Бел. Вълшебните образи определено ѝ отиват!

Още за филма "Красавицата и Звяра":

Ема Уотсън ни показа първи постер на "Красавицата и звяра"

"Красавицата и Звяра" и новата роля на Ема Уотсън

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар