Ема Стоун ще играе младата Круела

Всеки един от нас, по един или друг начин, е запознат с класиката на Дисни „101 далматинци“. Дали сме чели като малки книжката, или сме гледали безброй много пъти анимацията или игралните филми, историята е оставила по нещо в сърцата ни.

Круела де Вил е един от най-емблематичните злодеи в "кучешката" история на Дисни. Ексцентрична богата дама, която просто обожава палта и е готова на всичко, за да има най-интересното и невиждано до момента палто. Без каквато и да е жал и съвест, тя е склонна да направи всичко по силите си, за да го притежава. Историята разказва за нейните стремежи да създаде палто от далматинци и през какво минава, за да се опита да постигне това.

Не сте ли се замисляли върху това какво се е случило, как сте е стекли събитията от живота на Круела, за да се превърне в такъв човек? Имаме добра новина – ако тези въпроси са минавали през главата ви, те скоро ще получат отговори, защото Дисни работи върху филм, който ще разказва историята на легендарната злодейка преди събитията от познатите ни филми.

Филмът ще носи много пък елементи от 80-те. Ще разберем защо тя толкова мрази животни и някак тайно се надяваме да успеят да ни накарат да ѝ симпатизираме, както със Злодеида, но само времето ще покаже.  Актрисата, която ще играе ролята ѝ, е Ема Стоун.

Познаваме брилятната ѝ актьорска игра от многожанровите ѝ превъплъщения на големия екран и невероятния ѝ талант да се отдавя изцяло на ролите си, колкото и да са различни те една от друга. Интересната визия на младата актриса и така отличаващият се дрезгав глас са идеалната подправка за създаване на хит.

Все още нямаме данни относно това кога филмът ще излезе и кой още ще бъде част от актьроския състав. Сигурни сме в едно: Ема Стоун ще изиграе брилянтно ролята и ще накара Глен Клоуз, която първа влиза в образа на злодейката, да се гордее от наследството си.

Диана Маджарова

На 22 години. Кореист, търсещ новото и предизвикателството. Харесва симбиозата между модерното и древното, за да я спечелите - цитирайте Аристотел, докато играете компютърни игри, или ѝ подарете таралеж.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни