След като изненадващо пусна цял нов албум, който нарече с името Kamikaze, Eminem сподели и първо видео от него.

За целта е избрана противоречивата песен "Fall", която донесе някои критики на хип-хоп легендата заради употребата на хомофобски език.

Обяснено с няколко думи, видеото представлява кратък хорър филм, в който Eminem е преследван от чудовище, излязло от социалните мрежи.

Клипът започва със сцена, в която Eminem чете множеството критики в социалните мрежи, насочени към неговия предходен албум Revival. В един момент критиките се превръщат в страшно чудовище, което започва да преследва рапъра.

Вижте видеото:

 

"Fall" донесе куп критики на Eminem, след като именно в този трак той атакува Tyler, the Creator на сексуална основа. И по-конкретно, по този начин - “Tyler create nothin’, I see why you called yourself a f*****, bitch".

Парадоксалното е, че един от критиците на песента е Джъстин Вернън, който всъщност участва в нея. Той се разграничи публично от трака, правейки го в серия от туитове. Той дори посочи, че е помолил песента да бъде променена, но без успех.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар