Еминем: Малко преди световната слава (ВИДЕО)


Stretch and Bobbito: Radio That Changed Lives е документален филм за колежанско радио, което успява да изстреля нагоре кариерата на не малко хип-хоп изпълнители, които днес вече всеки познава повече от добре. Един от тях е Еминем, който на 20 август 1998 година гостува в Stretch and Bobbito, за да демонстрира невероятните си умения зад микрофона.

"You probably hear me rap half-hearted because I don't even like rap anyway. I'm just trying to get my porn career started" е само част от фрийстайла, който Eminem изнася в студиото на радиото.

Само пет месеца по-късно Slim Shady вече е световноизвестен, след като излиза неговият първи сингъл "My Name Is", а от тук нататък, всичко вече е история.

Освен Eminem, в документалната лента за Stretch and Bobbito можете да видите и други големи имена на световната рап музика, като например Jay Z, Nas, The O.C., Pharaohe Monch и други. Във времето, когато все още не са били имената, които са днес.

"Да бъда при Stretch и Bobbito беше мечта за мен", споделя Eminem в документалния филм, продължавайки: "Лудост е, че имахме възможността да им гостуваме. Това определено е важен момент в моята кариера и за моето самочувствие. Тогава се чувствахме, сякаш вече сме успели".

Скоро след това Еминем действително успява, защото талантът му е забелязан от един от най-влиятелните продуценти на всички времена - Dr. Dre, който успява да го изстреля в стратосферата на световния шоубизнес.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни