Трудно можем да кажем, че Емили Ратайковски е една от най-срамежливите жени, които сме срещали. Дори напротив. Американският топмодел обожава да съблича дрехите си, което е и напълно разбираемо, имайки предвид какво обикновено се крие под тях.

Сега имаме възможността да се насладим и на фотографии на чисто голата Емили, заснети от фотографа Jonathan Leder през месец май 2012 година. Тогава, сбъдвайки мечтата на милиони мъже по цялата планета, Leder се озовава напълно сам с Емили в празна къща, "въоръжен" единствено с камера в ръка.

Фотосесията е направена в момент, в който Емили Ратайковски все още не е добила световна популярност с участието си в музикалното видео на Робин Тик към песента "Blurred Lines". Или иначе казано - Jonathan Leder решава да заснеме красивото момиче от Ел Ей, защото вижда нещо повече в нея, а не защото би могъл да знае, че съвсем скоро тя ще се превърне в световноизвестен модел.

"Снимахме две нощи... Просто аз и тя", обяснява Leder, който издава направените фотографии на Емили в специална книга, носеща името Leder/Ratajkowski. Фотографии от нея можете да видите на този линк, но предупреждаваме, че в някои от тях Емили Ратайковски е чисто гола.

Емили Ратайковски
Photocredit: Jonathan Leder

"Тя беше, нека го кажа така - много уверена по отношение на своето тяло. Определено да снимам с нея беше много забавно", добавя Leder.

Скоро след направената фотосесия пред камерата на Jonathan Leder, Емили Ратайковски посяга уверено към световната слава. Тя се снима в превърналото се в изключителен хит видео на "Blurred Lines" на Робин Тик, а освен това взима участие и във филмите Gone Girl и We Are Your Friends. Позира по бански и за Sports Illustrated, което също е особена чест за всеки един модел.

Емили Ратайковски
Photocredit: Jonathan Leder

Еротичната книга Leder/Ratajkowski може да бъде закупена за сума от $80, а през месец февруари фотографиите ще бъдат показани и на специална изложба.

заглавна снимка: Terry Richardson

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар