Честно казано, намираме Емили Ратайковски за безумно сексапилна жена, поради което и останахме крайно щастливи от факта, че бижутерният бранд Jacquie Aiche ангажира американския модел за предизвикателна фотосесия, посветена на пролетната му колекция.

Позираща пред обектива на Надж Джамай, Емили е буквално полугола и пръскаща сексапил, естествено - носеща гордо бижутата на Jacquie Aiche, какъвто е и смисълът на фотосесията. Не че гледаме на жените като на секс кукли, но в случая тя е просто възхитителна.

3

Емили Ратайковски е родена в Лондон, но е гражданка на САЩ. Особена популярност 24-годишният модел доби преди няколко години, когато се снима във видеото на парчето "Blurred Lines" на Робин Тик, с участието на Фарел Уилямс и T.I.  Преди "Blurred Lines" се снима във "Fast Car" на Тайо Круз и "Love Somebody" на Maroon 5.

2

В портфолиото си Емили има корици за издания като GQ, Cosmopolitan, InStyle и FHM, а през 2014 и 2015 година се снима и в специалните издания на Sports Illustrated за бански костюми.

4

Дебютът си на модния подиум Емили прави за Marc Jacobs по време на представянето на пролетно-лятната колекция на бранда на нюйоркската седмица на модата през 2015 година.

5

Емили Ратайковски има опит и като актриса. През 2014 година моделът се снима като любовницата на Бен Афлек в Gone Girl, а през 2015 се снима в Entourage, We Are Your Friends със Зак Ефрон (първата й главна роля) и The Spoils Before Dying.

6

Извън модата и киното, Емили Ратайковски работи усилено с неправителствената организация Planned Parenthood, промотирайки каузата на безопасния секс, контрола върху раждаемостта и здравословните проблеми на жените. Открито се е обявявала и в подкрепа на правото на жените да изразяват своята сексуалност. Нещо, което тя прави повече от добре, трябва да отбележим.

7

Как да не обичаме Емили Ратайковски? Просто я погледнете!

8

9

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар