Емили Ратайковски е полугола и секси във фотосесия за Jacquie Aiche


Честно казано, намираме Емили Ратайковски за безумно сексапилна жена, поради което и останахме крайно щастливи от факта, че бижутерният бранд Jacquie Aiche ангажира американския модел за предизвикателна фотосесия, посветена на пролетната му колекция.

Позираща пред обектива на Надж Джамай, Емили е буквално полугола и пръскаща сексапил, естествено - носеща гордо бижутата на Jacquie Aiche, какъвто е и смисълът на фотосесията.

3

Емили Ратайковски е родена в Лондон, но е гражданка на САЩ. Особена популярност 24-годишният модел доби преди няколко години, когато се снима във видеото на парчето "Blurred Lines" на Робин Тик, с участието на Фарел Уилямс и T.I.  Преди "Blurred Lines" се снима във "Fast Car" на Тайо Круз и "Love Somebody" на Maroon 5.

2

В портфолиото си Емили има корици за издания като GQ, Cosmopolitan, InStyle и FHM, а през 2014 и 2015 година се снима и в специалните издания на Sports Illustrated за бански костюми.

4

Дебютът си на модния подиум Емили прави за Marc Jacobs по време на представянето на пролетно-лятната колекция на бранда на нюйоркската седмица на модата през 2015 година.

5

Емили Ратайковски има опит и като актриса. През 2014 година моделът се снима като любовницата на Бен Афлек в Gone Girl, а през 2015 се снима в Entourage, We Are Your Friends със Зак Ефрон (първата й главна роля) и The Spoils Before Dying.

6

Извън модата и киното, Емили Ратайковски работи усилено с неправителствената организация Planned Parenthood, промотирайки каузата на безопасния секс, контрола върху раждаемостта и здравословните проблеми на жените. Открито се е обявявала и в подкрепа на правото на жените да изразяват своята сексуалност. Нещо, което тя прави повече от добре, трябва да отбележим.

7

Как да не обичаме Емили Ратайковски? Просто я погледнете!

8

9

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни