Винаги чаровната Емили Блънт е лицето на декемврийската корица на списание Vogue, като актрисата от "Нито звук" застава пред обектива на един от най-известните фотографи в света Ани Лейбовиц. Както сами ще видите, фотосесията е наистина впечатляваща, но и ние не сме очаквали друго.

Основната идея на фотосесията се върти около Мери Попинз, което не е никак случайно, разбира се. Емили Блънт влиза именно в ролята на любимата детегледачка с "нулев толеранс към глупостите", която се завръща на голям екран тази Коледа.

Действието се развива през 30-те години на ХХ в. по време на Депресията в Лондон. Потънали в рутината на ежедневието, наследили примера на своите родители и поели техните каузи, угрижени за възпитанието на децата си Майкъл и Джейн Банкс преживяват поредния труден момент, свързан със загубата на техен близък. Точно тогава Мери Попинз се появява отново в живота им, за да върне радостта, да превърне обикновеното в изключително и да посочи истински ценното, което не забелязват, а то стои точно пред тях.

А ето и какво свърши страхотната Ани Лейбовиц, използвайки обектива си:


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар