Вероятно помните, каква истерия предизвика сред подрастващите и тийнейджърите книгата, която най-популярният български влогър Емил Конрад издаде не толкова отдавна.

Заглавието на книгата бе "Нещата, на които не ни учат в училище", като километрични опашки белязаха официалното й представяне в столицата.

Сега идва ред и на продължението на проекта, или както той е кръстен от автора - [Не]продължение.

[Не]продължението на "Нещата, на които не ни учат в училище" ще види бял свят на 10 октомври, като книгата ще бъде издадена както в хартиен, така и в електронен формат.

Книгата включва тринадесетата глава, която беше оставена за дописване от читателите в първото издание. Над 300 от тях изпратиха своите предложения до Емил Конрад, а той избра историята на 18-годишната Дебора Кръстева от Велико Търново, озаглавена "Любов". Почитателите на влогъра ще открият в книгата и 4 нови илюстрации на страниците с QR кодовете, чрез които се достига до 4 нови специално създадени видеа.

Съвместната работа с Емил Конрад продължава стратегията на „Егмонт” да развива новаторски издателски проекти, вдъхновени от популярни и талантливи автори на дигитално съдържание. Те излизат под импринта „Кубар” на „Егмонт”.

Читателите, поръчали книгата предварително от сайта на „Егмонт” до 7 октомври, ще я получат с автограф от популярния влогър и с поименно обръщение, както беше при първото й издание. А за първите 3500 от тях издателството е приготвило и специален подарък – тениска по дизайн на Емил Конрад.

https://www.youtube.com/watch?v=Ld6a334WNIA

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар