Вечната анимационна класика на Walt Disney "Красавицата и Звяра" ще се появи филмово адаптирана на голям екран през месец март 2017 година, а в ролята на Бела ще видим Ема Уотсън. Именно британската актриса ни сподели и първия тийзър постер на лентата, правейки го на официалната си страница във Facebook.

"Много съм развълнувана да покажа първия тийзър постер на "Красавицата и Звяра", ексклузивно за моите Facebook фенове! Надявам се да го харесате! С любов, Ема", написа звездата от "Хари Потър" в социалната мрежа, споделяйки и изключително красивия постер на лентата, в центъра на който стои така важната роза, която всички почитатели на чудесната приказка познаваме.

Филмовата адаптация на "Красавицата и Звяра" ще дебютира на кино екран на 17 март 2017 година, като освен Ема Уотсън, в ролите ще видим още Дан Стивънс, Люк Еванс, Кевин Клайн, Юън МакГрегър, Стенли Тучи, сър Иън МакКелън и други. Режисьор на лентата е Бил Кондън, чиято работа познаваме от тийн сензацията "Здрач".

През месец май имахме шанса да видим и първия тийзър трейлър на приказната лента, който ни подсказа, че адаптацията на Бил Кондън ще се придържа към оригиналната приказка. За радост на много хора. Същото се подсказва и от постера, който Ема Уотсън ни показа, а ако някои от вас все още не са гледали прекрасната анимация на Walt Disney от 1991 година, то най-добре да поправят грешката си възможно най-бързо. Заслужава си всяка прекарана минута.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар