Един от най-популярните модели в историята Кейт Мос е главното действащо лице във видеото към "The Wonder of You" на покойния Елвис Пресли. И то изглежда наистина добре.

Песента е част от поредния посмъртен албум на краля на рокенрола, който носи същото име - The Wonder of You. Компилацията от парчета на Елвис е продуцирана от Дон Рийдман и Ник Патрик, а в нея можем да чуем поредна доза рок, госпел, кънтри и няколко страхотни балади от несравнимия Елвис Пресли. Албумът се появи на пазара през месец октомври, следвайки пътя на If I Can Dream, който бе издаден през 2015 година.

Специфичното около The Wonder of You e, че целият албум е с аранжименти, направени от лондонската Кралска филхармония. Нещо, което важи и за вече споменатия If I Can Dream.

Видеото на "The Wonder of You" с участието на Кейт Мос е записано в легендарното Abbey Road Studios. В него британският модел ни представя няколко различни визии, включително и кожения гащеризон, който Елвис популяризира в края на 60-те години на миналия век.

Директор на видеото е Вон Арнел, който споделя, че се е спрял именно на Кейт Мос, забелязвайки прилики между популярни фотографии на Пресли и такива от портфолиото на топмодела.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар