Неочакваната смърт на Mac Miller продължава да бъде водеща тема в света на музиката, а дори и легенди като сър Елтън Джон взеха отношение по темата.

Великият британец, който започна своето последно турне в кариерата си, посвети едно от парчетата си на младия рапър. Джон имаше концерт в Пенсилвания, а песента си "Don't Let the Sun Go Down On Me" британецът посвети на починалия от свръхдоза Mac Miller.

"Бих искал да посветя тази песен на Mac Miller. Невероятно - едва 26-годишен ден, а почина вчера. Невъобразимо е, че някой толкова млад човек, с толкова много талант, може да направи това. Бих искал да предам цялата ни любов и най-добри пожелания на неговите близки, неговото семейство и приятели. Mac - където и да си, надявам се, че сега си щастлив", сподели сър Елтън Джон пред публиката.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар