Тя е руса. Тя е с много, много сини очи. Тя е от Швеция и е супермодел. А освен всичко това, е и ангел на Victoria's Secret. Нейното име е Елза Хоск.

Въпреки че е родена през зимата на 1988 година, доколкото в Скандинавието има нещо, различно от зима, Елза е изгарящо сексапилна. Гледайки я, по-скоро си мислим за лято. За голи тела, "скромни" бански костюми, коктейлчета с чадърчета и други такива работи. Смятаме, че схванахте идеята.

1

В кариерата си на супермодел, Елза вече е работила с брандове като Dior, Dolce & Gabbana, Free People, Ungaro, H&M, Lilly Pulitzer, Guess и други. Върхът в кариерата й несъмнено е достигането на статут на ангел на Victoria's Secret - чест, за която всеки модел си мечтае, но малцина достигат до подобно признание.

3

В родната си Швеция Елза Хоск е играла баскетбол, на което навярно до голяма степен дължи и перфектното си тяло. С течение на времето обаче хубавицата оставя баскета на заден план, за да стане професионален модел. Изключително мъдро решение, бихме казали, гледали портфолиото й.

Елза Хоск

Любопитното е, че още на 13-годишна възраст Елза изпраща първите си фотографии на различни модни агенции, а на 14 вече е модел. Бързо развитие на събитията, а?

5

Елза все пак успява да поиграе професионално баскетбол за около две години, преди да й омръзне и да се захване за постоянно с работата си на модел. Имайки предвид начина, по който изглежда, шведката набързо получава куп оферти за ангажименти, а скоро след това и заминава за Ню Йорк, където стартира цялото приключение.

6

В случай че ви е нужно подобно доказателство за сексапила на Елза Хоск, нашата приятелка от Скандинавието попада сред първите 20 на най-сексапилните модели в света според класацията на престижния models.com.

7
Елза Хоск като ангел на Victoria's Secret

Сигурно ще ви е интересно да научите, а може и не, че Елза има братовчедка на име Алис Хърбст, която също е модел. Какво ли не бихме дали, за да присъстваме някой път на фамилното им събиране покрай Коледа.

8

Освен че е красива, Елза е и добро момиче. От известно време насам тя подпомага каузата на организацията FAIR Girls, активно бореща се против трафика на хора.

9

Обичаме те, Швеция!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар