Елизабет Дебики ще се преобрази като принцеса Даяна последните два сезона на "Короната". Тя ще поеме ролята от Ема Кролин за пети и шести сезон на продукцията на Netflix.

Австралийската актриса става най-разпознаваема с ролята си на Джед Маршал в драмата на BBC от 2016 година "Нощният мениджър". Участвала е във филмa "Прозорци" на Стив Маккуин от 2018 година, а също е била и част от киновселената на Marvel с участието си в "Пазители на галактиката" 2. Предстои да я видим и в дългоочаквания нов филм на Кристофър Нолан Tenet.

От The Guardian ни припомнят, че в продукцията на Netflix ще участва и Джонатан Прайс, който ще изиграе херцога на Единбург. Той поема ролята за последните два сезона от Тобайъс Мензис.

Имелда Стантън е посочена като следващата кралица, а Лесли Манвил е избрана за ролята на принцеса Маргарет. Те ще заменят съответно Оливия Колман и Хелена Бонъм Картър, които ще се оттеглят след предстоящия четвърти сезон. Петият и шестият сезон ще внесат драмата в 21 век.

Автор

Студент по журналистика. Любител на животните, слънчевото време и хубавите мигове. Заклет фен на фантастиката. Обичам четенето, а понякога се случва и да пиша. Интересът ми към футбола често води до споделяне на (не)компетентното ми женско мнение.

Напишете коментар