Елизабет Дебики ще бъде Лейди Даяна в "Короната"

Елизабет Дебики ще се преобрази като принцеса Даяна последните два сезона на "Короната". Тя ще поеме ролята от Ема Кролин за пети и шести сезон на продукцията на Netflix.

Австралийската актриса става най-разпознаваема с ролята си на Джед Маршал в драмата на BBC от 2016 година "Нощният мениджър". Участвала е във филмa "Прозорци" на Стив Маккуин от 2018 година, а също е била и част от киновселената на Marvel с участието си в "Пазители на галактиката" 2. Предстои да я видим и в дългоочаквания нов филм на Кристофър Нолан Tenet.

От The Guardian ни припомнят, че в продукцията на Netflix ще участва и Джонатан Прайс, който ще изиграе херцога на Единбург. Той поема ролята за последните два сезона от Тобайъс Мензис.

Имелда Стантън е посочена като следващата кралица, а Лесли Манвил е избрана за ролята на принцеса Маргарет. Те ще заменят съответно Оливия Колман и Хелена Бонъм Картър, които ще се оттеглят след предстоящия четвърти сезон. Петият и шестият сезон ще внесат драмата в 21 век.

Цветелина Тодорова

Студент по журналистика. Любител на животните, слънчевото време и хубавите мигове. Заклет фен на фантастиката. Обичам четенето, а понякога се случва и да пиша. Интересът ми към футбола често води до споделяне на (не)компетентното ми женско мнение.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни