Вече над десетилетие, всяка година H&M обединява сили с друг моден бранд, за да създадат заедно колекция, която носи лукса на съответната марка и достъпния шик на шведския моден гигант.

До момента бял свят са виждали колаборации с Versace, Karl Lagerfeld, Balmain и много други. Днес стана ясно кой е следващият лейбъл, с който ще си партнира H&M.

Kenzo e ярката и забележима парижка модна къща, която улавя енергията на глобалната култура и създава свой уникален младежки дух. Творческите директори Керол Лим и Умберто Леон ще обогатят H&M с духа на Kenzo, създавайки колекции облекла и аксесоари за мъже и за жени. KENZO x H&M ще се появи в над 250 избрани магазина на H&M в цял свят, както и онлайн, на 3 ноември 2016 г.

След като се присъединяват към бранда през 2011 година, Керол Лим и Умберто Леон задават свой собствен дневен ред в модата със забележителни модни колекции в дръзки цветове и ярки принтове, представяни с ефектни ревюта, артистични колаборации и креативни дигитални кампании. Глобалните влияния и традиции се съчетават и смесват с енергията на улицата, намирайки място в колекции, които са едновременно вдъхновяващи и достъпни за феновете на модната къща в целия свят. В Kenzo модата дава израз на свободата, радостта и индивидуалността.

„Нямаме търпение да представим KENZO x H&M пред света и да споделим с всички тази креативна и забавна колекция, създадена с любов към модата“, казва творческият консултант на H&M Ан-Софи Йохансон.

„С тази колаборация с H&M искаме да мислим мащабно, да разчупим границите и да заредим с новата енергия на Kenzo всеки жител на планетата“, споделят Керол Лим и Умберто Леон.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар