Ако случайно сте сред хилядите фенове на Хари Потър в България, а ние сме сигурни, че голяма част от вас са именно такива, то имаме прекрасни новини за вас. Любимата ви поредица ще бъде преиздадена от издателство "Егмонт", а седемте книги за приключенията на малкия магьосник ще достигнат до вас с чисто нови и много по-красиви корици отпреди!

Едно от големите български издателства информира, че седемте книги от поредицата на Дж. К. Роулинг могат да бъдат закупени за промоционална цена от 119,48 лева, с което вие ще спестите общо 39,82 лева. Доставката на комплекта е безплатна за клиента, като при поръчка важат стандартните условия за доставка на поръчки от egmontbulgaria.com, допълват от издателството.

HP2_Cover.indd

Възможността за поръчка на комплекта романи се предлага в рамките на промоцията "Пакети от поредици" и за нея важат същите условия. Ако желаете да поръчате само някои от заглавията, добавете към вашата поръчка тези, които са ви необходими, и за тях ще се приложи съответният процент отстъпка. Същото ще се случи и ако решите да добавите седемте заглавия поотделно, а не наведнъж, чрез настоящия комплект - няма разлика в цената и условията за доставка.

HP3_Cover.indd

Ние вече успяхме да разгледаме новите корици и се уверихме, че са действително фантастични. Художниците са свършили брилянтна работа, като с ръка на сърцето си признаваме, че направо ни потекоха лигите, докато ги гледахме. И единственото, което можем да направим, е да подменим старите си колекции с новите. Просто изглеждат зашеметяващо добре!

HP7_Cover.indd

А ако случайно сте сред хората, които все още не са се докоснали до магията на Хари Потър и неговите приключения в Хогуортс, искрено ви съветваме да поправите грешката си още сега. Поредицата определено си заслужава и ще остави ярки спомени у вас, независимо на каква възраст сте. Абсолютен мит е, че книгите за Хари Потър са подходящи единствено за деца! Честно казано, дори малко ви завиждаме, че ще получите възможността да се докоснете за първи път до вълшебния свят на мъгъли и магьосници, сътворен от перото на Дж. К. Роулинг. Не губете време!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

2 коментара

  1. Книгите са прекрасно нещо, книгите трябва да се четат и да се рекламират, ако го заслужават. Но това ми звучи твърде- хм, не се сещам за думата...нещо от сорта на "любимото ви кисело мляко в нова по-добра опаковка". Иначе, разбира се, поредицата на Роулинг е незаменима.

Напишете коментар