Статистиките ни показват, че слушателите в България имат все по-голямо желание да чуват денс, хаус и техно, каквито са и тенденциите из цяла Европа. Като най-успешният лейбъл за такава музика на територията на Източна Европа намираме партньорството ни със способния и мотивиран екип на MUZE за ключово и полезно” – Kirill Dzham, CEO на Effective Records.

MUZE Music, най-новата музикална компания в страната, част от креативната група MUZE, която включва маркетинговата агенция MUZE Marketing и танцовата школа MUZE Dance Hub под шапката си, вече ще представлява каталога на регистрирания в САЩ и изключително известен в Източна Европа лейбъл – Effective Records. В списъка с артисти, с които българските слушатели ще имат още по-близък контакт, са Imanbek (автор на мега хита Roses, един от най-слушаните електронни артисти в света, носител на награда Grammy 2021 г.), Rompasso, LP и още много други.

 

Създадохме MUZE, за да променяме музикалната, а и цялостната креативна сцена към по-добро с целия ресурс, с който разполагаме. Основните ни цели са да подпомагаме създаването на възможно най-качествената българска музика, да внасяме възможно най-качествената чуждестранна музика в България и да изнасяме възможно най-много българска музика в чужбина” – Марко Анастасов, СЕО на MUZE.

Очаквайте по-специфична информация за новите сингли и интересни новини около музиката на Effective Records още тази седмица.

Повече информация за Imanbek

Повече информация за MUZE Music

Повече информация за MUZE

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар