Един необичаен преразказ на историята за Аладин

Какво ли щеше да се случи, ако лампата не беше попаднала в ръцете на Аладин? Това не е класическата приказка, която всички познаваме. Това е история за власт, за бунт и за любов… и за един детайл, който променя всичко.

Познатата история за Аладин се преобръща, когато древна магическа лампа попада в ръцете на Джафар, подлия съветник на султана. Джинът, затворен в лампата, е принуден да изпълни три желания на новия си господар, а Джафар иска само едно – безгранична сила. В опит да спрат обсебения от властта тиранин, разбойникът Аладин и принцеса Жасмин обединяват народа си, за да го поведат на бунт. Уличният плъх се превръща в лидер. Принцесата става революционер. Но дали борбата за свобода няма да доведе до гибелта на Аграба...?

Мелиса де ла Круз, бестселър автор на New York Times, Publisher’s Weekly и Indie Bound, споделя за романа: „Една вълшебна книга! Забавен и непредсказуем преразказ на класическата приказка за Аладин, задължителна за всички нас, феновете на Disney!”.

Един нов свят
"Един нов свят"

„Един нов свят“ е първият роман от тийнейджърската поредица „Сбъркани истории“, която разказва по нетипичен и увлекателен начин какво би се случило, ако променим един-единствен ключов детайл от познатите и любими на няколко поколения деца приказки. Книгите на Лиз Бразуел се радват на огромен успех в Обединеното кралство, а вторият роман от поредицата, „В моя сън“, предстои да излезе у нас на 3 август. Книгата разказва какво би се случило, ако Спящата красавица така и не се беше събудила.

Повече за „Един нов свят“ можете да видите тук.

ЗА ЛИЗ БРАЗУЕЛ
Лиз Бразуел
Лиз Бразуел

След сравнително интровертно детство, типично за всеки автор, Лиз Бразуел се сдобива с бакалавърска степен по египтология от университета „Браун“ и прекарва следващите десет години, създавайки видеоигри. Решава да последва писателската си съдба, като започва да пише под псевдонима Трейси Лин, преди да стане популярна със собственото си име. В момента живее в Бруклин със своя съпруг, двете им деца, котка, куче на половин работен ден, три риби и пет кафеени дървета.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни