Ед Шийрън получи първата си голяма роля в киното


Британската поп звезда Ед Шийрън се сдоби с първата си по-сериозна роля в киното. След като имаше кратко и не особено запомнящо се участие в един епизод на "Игра на тронове", сега музикантът ще се снима в новия филм на Дани Бойл.

Проектът все още няма официално име, но на този етап знаем, че се разказва за автор на песни, който една сутрин се събужда и осъзнава, че е единственият човек на света, помнещ The Beatles. За Ед Шийрън знаем, че той ще играе самия себе си.

Автор на сценария е Ричард Къртис, докато в главната роля ще видим сравнително непознатия в световен мащаб британец Химеш Пател. Във филма Шийрън намира персонажа на Пател, взима го със себе си на турне и проследява превръщането му в суперзвезда, свирейки музиката на The Beatles.

"Всичко стана по много умен начин", разказа Ед Шийрън, добавяйки: "Снимахме покрай моите концерти. Бяха интензивни два месеца, защото имах по четири дни на концерти, а след това в други три дни снимахме филма. Играех себе си, тъй че не смятам, че бях твърде зле. Нямаше кой знае какво да объркам".

За ролята си в проекта Шийрън разказва, че все пак му се е наложило да се научи как да играе. За разлика от краткото си участие в "Игра на тронове", където нямаше чак кой знае какво да покаже.

За британската поп звезда това е първа по-сериозна роля в киното. Освен в "Троновете", той се е появявал още и в сериала Bastard Executioner.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни