Британската музикална сензация Ед Шийрън отново очарова с таланта си, след като този път 24-годишният артист изпълни страхотен кавър на класиката "Ain't No Sunshine" във вечерното шоу на Стивън Колбърт.

Британецът се справи прекрасно със задачата и изпълни по великолепен начин класическото парче на Бил Уитърс, обирайки и аплодисментите на публиката в студиото.

Наскоро Ед Шийън взе участия в новия сингъл на Rudimental - "Lay It All On Me", а на 25 октомври той ще бъде и водещ на европейските награди на MTV.

По всичко изглежда обаче, че Ед планира да си вземе сериозна почивка, след като самият той потвърди, че съвместното му парче с Rudimental ще бъде последната му изява за "известно време".

"Лоши новини, ако ме харесвате, страхотни новини, ако не ме", допълни британецът.

"Планът ми е да се отърва от iPhone-а си, да спра достъпа си до интернет, да си взема Nokia 3310 и просто да отида някъде в пустошта за известен перид от време", призна Ед Шийрън пред MTV News.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар