He's back! Ед Шийрън се завърна с две нови парчета


След като си взе солидна почивка и го нямаше никакъв през цялата 2016 година, Ед Шийрън най-после се завърна под светлината на прожекторите. При това - с цели две нови парчета!

25-годишният британец ни зарадва с чисто новите "Shape of You" и "Castle On the Hill", пускайки ги за свободно слушане в онлайн пространството.

Любопитното около "Shape of You" е, че според думите на самия Ед Шийрън, тази песен е можело да се озове в каталога на Риана. Преслушвайки обаче парчето, Ед взима решение, че може би Рири не би го приела за себе си, особено с лирики от рода на "putting Van The Man on the jukebox". В крайна сметка, британецът взима решение да запази песента за себе си, а ето и как звучи тя:

Другото ново парче, с което Ед Шийрън ни зарадва след повече от година пауза, носи името "Castle On the Hill". Честно казано, това е песента, която повече ни допадна от двете, а вие сами преценете, дали има основания за това:

През месец декември 2015 година Ед Шийрън обяви, че си взима от социалните мрежи, за да изживее "истинския свят".

"Здравейте на всички. Взимам си почивка от телефона, имейлите и социалните мрежи за известно време. Последните пет години бяха невероятни, но откривам, че гледам света през екран, а не с очите си. Искам да пътувам по света и да видя всичко, което съм пропуснал", написа тогава един от най-актуалните поп изпълнители за последните години.

В последствие стана ясно, че той е прекарал цял месец на територията на Япония. А къде още е бил, само той си знае.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни