Британската поп звезда Ед Шийрън разкри, че има силно желание да запише съвместна песен с една от големите фигури в света на хип-хопа - Drake.

Авторът на "Shape of You" заяви, че "направо си умира да запише с много хора", а в това число влиза и канадската рап звезда.

"Чувствам, че в даден момент аз и Drake трябва да направим нещо. Чувствам, че това просто трябва да се случи", сподели Шийрън в интервю пред Entertainment Weekly.

Британският музикант призна, че черпи вдъхновение от Drizzy заради начина, по който канадецът представя новата си музика пред света.

"Може да се каже, че се научих как се прави, гледайки Drake", заяви той, продължавайки: "Drake пуска албуми, които са огромни, но между тях той прави и други проекти. Колко големи са тези проекти, просто няма значение, защото те не са албуми. Това е наистина хитро".

Иначе тези дни стана ясно, че Ед Шийрън е направил тайна сватба, по време на която се е оженил за дългогодишната си приятелка Шери Сийборн.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар