Castle on the Hill! Ед Шийрън ще участва в "Игра на тронове"


Напоследък сякаш ни върви за интересни новини около "Игра на тронове". След като вече получихме официален постер, тийзър и дата за стартиране на седми сезон на епичното шоу на HBO, сега попаднахме и на друга крайно любопитна вест.

Един от най-актуалните поп изпълнители в света към настоящия момент Ед Шийрън ще се сдобие с малка роля във фентъзи сагата. Новината бе потвърдена лично от продуцентите на "Игра на тронове" Дейвид Беньоф и Дан Вайс.

Двамата споделиха, че още от известно време се опитват да включат Шийрън в сериала, но едва сега усилията им са се увенчали с успех.

Малко след това и самият изпълнител потвърди новината в Twitter, пишейки: "Предполагам, че котката вече е извън торбата."

На този етап не е ясно каква точно ще бъде ролята на Ед Шийрън в новия седми сезон на "Троновете".

Добре дошъл във Вестерос, Ед Шийрън!

Ед Шийрън все пак не е първият популярен музикант, който се сдобива с роля в касовото шоу на HBO.

Преди него с роли в сериала можеха да се похвалят членове на Coldplay, Mastodon, Of Monsters and Men и Sigur Ros.

На този етап дори и не знаем дали британската поп звезда изобщо ще бъде различим от останалите в сцените, в които ще вземе участие.

В началото на година Ед Шийрън се завърна на голямата сцена със своя трети студиен албум, а първите сингли от него "Shape of You" и "Castle on the Hill" пожънаха страхотен успех.

Сезон 7 на "Игра на тронове" ще бъде предпоследен за шоуто, базиращо се на романите на Джордж Р. Р. Мартин.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни