Sony също изнесе традиционната си пресконференция на тазгодишното E3 в Лос Анджелис, като безспорно можем да заявим, че имаме две големи новини. Едната от тях, може би, не толкова изненадваща, докато относно другата тепърва ще слушаме и четем много.

Но нека караме по същество. Sony откриха пресконференцията си на E3 2016 по възможно най-грандиозен начин, разкривайки ново начало за легендарния франчайз God of War. Макар и до голяма степен да се говореше, че нещо подобно ще се случи, това по никакъв начин не намали шума на аплодисментите в залата, щом Крейтъс, макар и малко по-възрастен, и с по-голяма брада от обичайното, се появи на екран. Какво е новото? Тепърва ще научим, но засега знаем това - новият God of War се пренася в Скандинавието, а Крейтъс има малък син, който също имаше солидно участие във видео сегмента, който бе излъчен.

Втората голяма новина от пресконференцията на Sony е завръщането на иконата Хидео Коджима. Култовият японски разработчик бе специално поканен на сцената, като той сам обяви своето следващо заглавие, носещо името Death Stranding. Подобно на останалия нереализиран проект Silent Hills, участие в Death Stranding отново взима познатият ни от "Живите мъртви" актьор Норман Рийдъс. На този етап получихме шанс да видим единствено мистериозен тийзър, който ни остави по-скоро в неведение относно заглавието, отколкото обратното. Тепърва предстои да научим повече.

Представяме на вашето внимание голяма част от видео сегментите, които бяха показани от Sony по време на днешната им пресконференция на E3:

God of War

Хидео Коджима представя: Death Stranding

The Last Guardian

Days Gone

Resident Evil 7 biohazard

Detroit: Become Human

Resident Evil 7 - геймплей демо

Final Fantasy XV - VR Experience

Farpoint - VR трейлър

Horizon Zero Dawn 

LEGO Star Wars: The Force Awakens

Call of Duty: Infinite Warfare - Official Ship Assault

Batman Arkham VR

 Spiderman

Crash Bandicoot crashes Skylanders


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар